Laat uw tanden veilig, snel en professioneel bleken.

Met of zonder afspraak, u bent altijd welkom.

Tanden bleken is een opkomende trend, vooral op social media. Veel bekende YouTubers gingen jou voor en VLOGGEN het mooie resultaat van hun witte tanden op hun kanaal. Het is hip en iedereen vanaf 18 jaar kan het doen omdat het niet schadelijk is voor jouw tanden.

In onze mooie hippe salon krijgt u:

 Wittere tanden in korte tijd

 Altijd een persoonlijke benadering en aandacht voor u als klant

 Een aantrekkelijke prijs

 Comfort en ontspanning in onze behandelstoel met massagefunctie

 Kleurbepaling vóór en ná de behandeling

Hoogwaardige en veilige behandelmethode

Onze bleekgel

De kwaliteit van de bleekgel is het belangrijkste element van het tanden bleek proces. Wij gebruiken daarom alleen zeer hoogwaardige gels voor de meest optimale resultaat. Het is een non-peroxide gel welk natrium carbonaat bevat.Andere namen hiervoor zijn natriumwaterstofcarbonaat, dubbelkoolzure soda of zuiveringszout. Dit is een lichaamseigen stof en dus ook niet schadelijk voor de mens. Veilig en dus ook pijnloos.

Tanden bleekmachine

Onze geavanceerde Teeth Whitening Light bevat de nieuwste technologie van LED licht en versneld het activatieproces van de bleekgel. Ongeduldig? Op de display kunt u zelf de resterende behandeltijd zien.

Tanden polijsten

Voor een optimaal resultaat bieden wij u de mogelijkheid om van te voren te kiezen voor een polijstbehandeling. In deze Quick Clean methode wordt uw gebit gepolijst en gereinigd van aanwezige uitwendige verkleuringen en aanslag. Zo kan de gel zich beter hechten aan de tand en heeft een beter resultaat.

Nabehandeling

Na het bleken wordt het glazuur van uw tand wat zacht en poreus. Dit duurt echter maar even en trekt bij binnen een aantal uren. Het glazuur herstelt zichzelf. Je kan dit proces een handje helpen door na het bleken te spoelen met een fluoride mondspoeling. Wij verkopen handige meeneemverpakkingen van mondspoeling. Om langdurig te kunnen genieten van het resultaat wordt u aanbevolen om u tanden goed te verzorgen en goed te blijven poetsen. Wij verkopen effectieve tandverzorgingsproducten en adviseren u hier graag over.

Verschil tussen Tanden Bleek Salon en Tandarts

De tanden bleek behandeling bij onze Tanden Bleek Salon is snel, goedkoop en vooral effectief. Wat is dan het verschil tussen wat wij doen en wat de tandarts doet? Hieronder wordt  duidelijk gemaakt wat de verschillen zijn.

Tanden Bleek Salon Tandarts
Bleekgel Non-peroxide Maximaal 6% peroxide
Dringt door tot Glazuur Tandbeen
Veilig Zeker Bij juiste behandeling
Gevoelig Nee is mogelijk
Irritatie aan tandvlees Nee is mogelijk
Kosten Laag Hoog