Weg met al dat ongewenste haar!

Weg met al dat ongewenste haar!

Wij bieden nu permanente ontharing behandelingen aan met de nieuwste geavanceerde technologie Diode laser.

Diode laser is dé oplossing voor uw ongewenste haargroei. Het werkt snel, effectief, veilig, verantwoord en vooral pijnloos. Diode laser is de nieuwste technologie op gebied van laserontharing en behoort tot de beste ontharingslasers ter wereld. Daarnaast wordt deze vorm van laserontharing ook door artsen aangeraden om talgklierontstekingen tegen te werken.

 

Wat is een behandeling met de Diode laser?:

Een behandeling welk wordt uitgevoerd door een gepulseerde lichtflits aan de huid. Het pigment van de haar zorgt voor geleiding van de warmte naar de haarwortel en vervolgens het haarzakje. Zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 60 graden Celsius is, sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd. De huid wordt hierbij niet beschadigd.

 

Veilig, verantwoord en pijnloos:

Om het ontharingsproces zo comfortabel mogelijk te maken werken wij met een Diode laser die een uniek koelsysteem heeft. De laserkop koelt af tot 5 graden Celsius om zo de huid extra te beschermen tegen de warmte die vrijkomt bij de laserstralen. Hierdoor is de behandeling pijnloos en geschikt voor de meest gevoelige huid. De prikkeling van de laserstralen zijn goed te verdragen vanwege de verkoeling van de laserkop. De behandeling is hierdoor veilig, verantwoord en pijnloos.

 

haargroei fases laser ontharing
Haargroeicyclus:

Het is van belang om te weten dat onze haren een haargroeicyclus hebben in drie verschillende fases, zodat u begrijpt waarom er meerdere behandelingen nodig zijn voor laserontharing.

Fase 1: Groeifase (anagene fase)

Fase 2: Rustfase (katagene fase)

Fase 3: Uitvalfase (telogene fase)

Per behandeling bevindt zich ongeveer 0% tot 20% van het zichtbare haar zich in de groeifase en kan direct effectief worden behandeld.De haren die zich niet in de groeifase bevinden absorberen onvoldoende licht en kunnen daardoor pas bij de volgende behandeling behandeld worden.

Er zijn daarom gemiddeld 8 behandelingen nodig met een aantal weken tussen iedere behandeling. Van te voren is niet exact vast te stellen hoeveel behandelingen er daadwerkelijk nodig zijn. Vaak zijn de resultaten na de derde behandeling goed zichtbaar. Zo ontstaan er kale plekken op het behandelde gebied.

Verwacht resultaat:

 

Er kan een resultaat worden bereikt van gemiddeld 80% haarreductie na gemiddeld 8 behandelingen verspreid over een jaar. Bij stugge haren (vaak in het gezicht of de schaamstreek) kunnen er zelfs meer behandelingen nodig zijn. Het compleet verliezen van ongewenste haar is vaak niet realistisch. Er zullen altijd wat restharen of donsharen overblijven.

 

Haren die heel vaak zijn geëpileerd zullen gemiddeld 50% meer behandelingen nodig hebben. Dit komt omdat door het veelvoudig uittrekken de haarfollikels misvormd of beschadigd kunnen zijn. Het licht van de laser kan hierdoor minder gemakkelijk de haarbodem bereiken.

 

Het ontwikkelen van nieuw haar is tevens altijd mogelijk. Dit gebeurt vaak bij hormonen, medicatie of irritatie. Veranderingen in de hormoonhuishouding door puberteit, menopauze, zwangerschap, borstvoeding en veranderingen in medicatie (die haargroei veroorzaken) kunnen zorgen voor de groei van nieuwe haren. Daarom zijn soms nabehandelingen nodig om het resultaat vast te houden.

 

Aandachtspunten behandeling:

 

Uiterlijk vier weken voorafgaand aan de behandeling dient u te stoppen met epileren of harsen van het te behandelen gebied. Ook dient u tot vier weken voor de behandeling niet te zonnen, onder de zonnebank te gaan of zelfbruiningscréme te smeren. Een zongebruinde huid wordt door de Diode laser als geleiding gezien, waardoor de laserstralen niet kunnen doordringen naar de haarfollikels.

 

Het gevoel van de laserstralen tijdens de behandeling wordt over het algemeen als prikkelend  ervaren. Tijdens en na de behandeling kan de huid rood worden in verband met de warmteontwikkeling van de huid. Dit verdwijnt binnen 1 á 2 dagen. Indien u er last van heeft kunt u dit gebied verkoelen met een coldpack of koelgel. Wij adviseren u tijdens de behandelperiode tot vier weken na de behandeling een sunblock te gebruiken bij blootstelling van uw huid aan de zon.

 

Beginnen met de behandeling?:

Wij kunnen tijdens een vrijblijvende en geheel kosteloos intakegesprek bepalen of u in aanmerking komt voor de Diode laser behandeling. Er zijn namelijk een aantal contra-indicaties (omstandigheden) waarbij de behandeling niet mag worden uitgevoerd. Denk hierbij aan (huid) kanker, open wonden, hormonen (medicijnen), zwangerschap, epilepsie etc. Wij waken voor uw veiligheid en zullen u altijd goed adviseren en informeren.

Indien u de behandeling kan ondergaan kunnen wij ook een proefbehandeling (testshot) uitvoeren om te zien hoe uw huid reageert op de laserstralen.

‘’  LADIES ONLY ‘’

Prijslijst


LADIES ONLY

Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig

 

(gevestigd in de Tanden Bleek Salon)

Dorpsstraat 115 S, 2712 AE  Zoetermeer

Afsprakenlijn : O6-17170779